Contact en Vragen Lesroosters    

Recreatief zwemmen

 Naast leszwemmen, wedstrijdzwemmen en Swim for Life biedt Watervrienden Geleen de mogelijkheid om recreatief te zwemmen in het subtropisch bad. Dit gerieflijke bad beschikt over een stroomversnelling, kleine glijbaan die het ronde bad met het grote bad verbindt en een grote glijbaan. Het subtropisch bad is toegankelijk voor al onze leden op zondag van 08:30 tot 10:00 uur toegankelijk. Tegen vergoeding van het 'losse-zwemmer-tarief' kunnen leden bovendien een introducee meenemen. 

Kinderen die al over een zwemdiploma beschikken mogen zonder zwembandjes en alleen in het tropisch bad zwemmen. Heeft het kind nog géén zwemdiploma én kan het niet op het diepste punt van het bad staan zonder dat de schouders bóven water komen, dan zijn zwembandjes verplicht. Bovendien dient de ouder of andere volwassen begeleider ín het water in de directe nabijheid van het kind te blijven. Toezicht van buiten het water is om reden van veiligheid niet toegestaan.

Om het geleerde in de praktijk te brengen adviseren wij ouders/begeleiders  wiens kind zwemles krijgt, voor of na de les samen in het subtropisch bad te zwemmen. U zult merken dat dit een positieve invloed heeft op de vooruitgang en het is een prettige manier om samen met het kind sportief en gezond bezig te zijn. 

Wedstrijdploegleden en Swim for Life leden kunnen gratis gebruik maken van het recreatief zwembad op de zondag ochtend. 

Wij wensen u veel zwemplezier in het subtropisch bad!