Contact en Vragen Lesroosters    

​​Algemene informatie​​

 Watervrienden Geleen is een zwemvereniging die anno 2018 vijftig (50!) jaar bestaat. In die periode heeft de vereniging duizenden kinderen opgeleid voor een of meerdere zwemdiploma's. De wedstrijdploeg heeft talloze medailles en bekers gewonnen. En er zijn veel opleidingen voor zwemleraar succesvol gegeven en afgerond.

En dat is allemaal mogelijk dankzij een kadergroep van gemiddeld 60 vrijwilligers. Vrijwilligers die week in week uit, jaar in jaar uit zwemles geven aan kinderen, toezicht uitoefenen in het zwembad om ongelukken te voorkomen, toegangscontrole verrichten en vele activiteiten organiseren om het de leden naar hun zin te maken.

Met z'n allen hebben we er veel plezier in en we willen nog lang zo doorgaan. Daarom hebben we een huishoudelijk reglement waarin staat vermeld hoe we met elkaar omgaan. Daarom hebben we regelmatig bijeenkomsten en vergaderingen om samen af te stemmen hoe we het nog beter kunnen doen. En we hebben jaarlijks een ledenvergadering waar het bestuur verantwoording aflegt aan de leden, en waar we samen van gedachten kunnen wisselen over eventuele veranderingen.In deze drukke tijden is het wel moeilijk om vrijwilligers te vinden die hun vrije tijd willen besteden aan kader activiteiten. Vooralsnog is dat gelukt en werken we voortreffelijk samen als Watervrienden geleen. We blijven voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heeft u interesse, laat het ons dan weten.