Contact en Vragen WVG 50 Jaar     Lesroosters    

Watervrienden Geleen 50 jaar

In 1968 werd de Watervrienden Geleen opgericht en dat betekent dat de club in 2018 50 jarig bestaat. Dit gouden jubileum willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In dit jubileumjaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd om dit te vieren.
Waaronder een jubileumwedstrijd, georganiseerd door de wedstrijdploeg en een groot feest (reunie) op zaterdag 6 oktober 2018 in de Biezenhof te Geleen.

Wil jij géén informatie missen over deze jubileumactiviteiten? Vul danonderstaand vooraanmelding in en je wordt per mail op de hoogte gehouden van de laatste informatie. Tevens kun je onze website en Facebookpagina volgen "Watervrienden Geleen 50 jaar!", waar we ook regelmatig informatie zullen posten.

Heb jij nog oude foto's van je (begin)tijd bij onze club? Die willen we graag een plaatsje geven op de website. Scan de foto's in en mail ze naar

.....@watervriendengeleen.nl

Uiteraard kan de feestcommissie wat extra handjes hulp gebruiken. Heb jij hier (een beetje) tijd en zin voor dan kun je dat hieronder op het formulier ook aangeven.

We hopen veel (oud)leden en hun ouders te verwelkomen op het 6 oktober 2018.

 

Vooraanmelding

Wil jij dit feest samen met ons vieren schrijf je nu alvast hieronder in.

Door deze vooraanmelding ben je zeker van alle informatie.

Voornaam*
Achternaam*
Geboorte datum*
Status bij de WV Geleen*


E-mail adres*
Ik wil meer informatie over:*
>  de Jubileumwedstrijd in het voorjaar van 2018
>  het Jubileumfeest (Reunie) in oktober 2018
Ik heb vragen stel ze hier
Ik zou graag willen mee helpen met het organiseren van het Jubileum jaar