Contact en Vragen Lesroosters    

Net lid geworden

 Dan willen we graag kennismaken en daarvoor gebruiken we onze website. Wat vindt u hier?

 

De Lesroosters voor de zwemles op zondag worden uiterlijk één dag vóór de lessen geactualiseerd. Controleer altijd op welk tijdstip, in welke groep en in welk deel van het zwembad het kind zwemles heeft. Controleer ook de Agenda in verband met vakanties. Wilt u méér weten over hoe groepen worden ingedeeld en wat de kinderen daarin leren, kijk dan bij Zwemles.

Onder Informatie vindt u informatie over de Contributie.

Tijdens de inschrijving heeft u een persoonlijk inlog account aangemaakt, uw email adres is uw login naam. Met uw persoonlijk account logt u in op onze website Mijn Account en heeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens. 

Belangrijk is dat u kennis neemt van onze reglementen en regels. Deze vindt u onder Informatie bij Huishoudelijke Reglementen. Lees ook hoe wij met Veiligheid omgaan.

Is uw kind lid van de Wedstrijdploeg kijk dan hier.

Voor leden vanaf 16 jaar is Swim for Life een uitdaging. 

Om onze leden goed te informeren plaatsen wij regelmatig Nieuwsberichten op onze website. 

Wilt u uw kind voor de zwemles of training afmelden, is uw (email) adres veranderd, heeft u vragen of ideeën, gebruik dan de functie Contact op de website. U bereikt hiermee altijd de juiste contactpersoon binnen onze vereniging. Meld uw kind zo vroeg mogelijk af maar uiterlijk 24 uur tevoren.

Kijk ook eens verder naar onze website; deze biedt nog veel meer informatie zoals foto’s, jaarverslagen, links naar officiële instanties en naar onze adverteerders en sponsoren.

Tenslotte wijzen wij u op de procedure die geldt voor het Afmelden voor een les of training of beëindigen van het lidmaatschap. Lees deze goed om onnodige kosten te vermijden.

Wij wensen u veel zwemplezier.